ERT Alumni există pentru a susține obiectivele Facultății de Știința și Ingineria Mediului și pentru a consolida legăturile dintre alumni, mediul academic și comunitatea locală.
  • Cred că este o inițiativă binevenită care poate să ajute foști studenți, actuali studenți și viitori studenți.
  • Anii trec, și parcă trec prea curând, azi suntem studenți, mâine adulți puși în fața viitorului! Vă felicit și mă bucur pentru această inițiativă! Consider că este o oportunitate extraordinară să putem forma o comunitate alumni a Facultății de Știința și Ingineria Mediului, locul universitar în care ne-am format profesional și am petrecut una dintre cele mai frumoase perioade din viața noastră. Indiferent de ce ne rezervă viitorul fiecăruia și domeniul în care vom activa, acesta poate fi locul în care putem reveni de câte ori simțim nevoia pentru a păstra legăturile cu foștii profesori și colegi. “Collaboration is the new winning strategy”. Mult succes!
    Andrada Mureșan
  • De cele mai multe ori, relația dintre facultate și studenți se termină imediat după finalizarea studiilor. O comunitate alumni online este o idee ingenioasă. Astfel foștii studenți ai facultății își pot împărtăși experiența anilor de studiu prin intermediul comunității viitorilor sau actualilor studenți care urmează cursurile facultății de Știința și Ingineria Mediului. Pe de altă parte, însăși facultatea poate să urmărească parcursul profesional al studenților din comunitate după terminarea studiilor. Mai mult decât atât platforma poate funcționa și ca o oportunitate foarte bună pentru diseminarea informațiilor referitoare la eventuale locuri de muncă în domeniu. Mă bucur că în sfârșit se oferă această oportunitate studenților.
  • Cred că o comunitate de studenți care își doresc să activeze în domeniul studiat se poate sprijini reciproc pentru a reuși să-și găsească nișă. Totuși, cel mai important lucru pe care îl poate oferi această organizație este, de fapt, experiența și sprijinul unor oameni care se află „în aceeași barcă cu tine”.